2. fejezet

Hercegnő - 2. fejezet

A következő héten, csütörtökön már hiába libbent el mellettem többször is Démonka, felé sem néztem. Bár az illata nagyon csábító volt, de az agyam már átállt, nem reagáltam rá. Nagyon büszke voltam magamra. Alig vártam, hogy este újra Giselle mellett lehessek a klubban.

Nem szóltam, hogy ismét swingerezni megyek, meglepetésnek szántam. Az lutri volt, hogy a szőkeség ott lesz-e vagy sem. Inkább szembe akartam nézni a korábbi élményekkel, valamint önmagammal. Be akartam bizonyítani, hogy egyedül is megállok a lábamon, társ és kínzó emlékek nélkül.

A házba belépve mégis megrohantak a régmúlt képei: Démonka fehérneműben, a medencés féltékenykedés, a Vörös szoba vagy az olajos masszírozás. Mélyet sóhajtottam: „Mindez a múlt, gyerünk előre az új élményekért!”

Vetkőzés után felfedező útra indultam. Az első emeleten nem találtam Giselle-t, ellenben egy ismerős test állt az egyik szoba előtt: Frank. Örültem, hogy újra láthattam, mellé léptem:

- Hello, Frank!

Ahogy meglátott, felvidult az arca:

- Szevasz! - nyújtott kezet. - Régen láttalak! A karácsonyi partit kihagytad!

- Tudom - feleltem némileg szégyenkezve. - Giselle?

- Ő sem volt. Ja, hogy most hol van? - kapott a fejéhez szórakozottan. Bólogattam, hogy igen, erre gondoltam.

- Nem láttad ma este? - nézegettem körbe.

- Nem. Mondjuk, ilyenkor már itt szokott lenni, ha...

- Köszönöm, megvárom! - biccentettem köszönetképp.

- Addig nézz be ide! - mutatott az orvosi szoba felé - Nagyon jók a srácok! Komolyan!

- Srácok? - hökkentem meg. Nem volt kedvem két férfit nézni, ahogyan egymást kényeztetik.

- Nem úgy gondoltam! - csapott a vállamra Frank. - Na, nézz már be!

- Oké!

Az egyik lyukhoz hajoltam, és feltárult előttem a szoba: egy fiatal nő és korosodó társa alaposan megvizsgálták egymást. Az asztalon egy férfi feküdt a hátán, rajta egy nő lovagolt, épp „hőmérőzte” magát a pasas szerszámával.

- Gyorsabban! - hangzott a nő alól az utasítás. A férfi ujjai keményen markolták a nő csípőjét. A látvány igéző volt, a farkam ácsorogni kezdett. Párat húztam magamon, de a panoráma magával ragadott. Szívesen lettem volna én a nő alatt.

- Barbara nagyon szeret lovagolni. Te nem? - búgta egy ismerős hang a fülembe, a következő pillanatban ujjak kulcsolódtak a farkamra, és húzogatni kezdték a bőröm. Nem kellett hátrafordulnom, megéreztem Giselle parfümjét. Felnyögtem. Nagyon régen voltam a kezében, és bevillant a legelső találkozásunk, amikor alám fekve fejt meg. Máris átadtam magam a kényeztetésének.

A hozzáértő kezeken kívül Giselle nagyon jól használta a hangját is:

- Benne lennél? Éreznéd, ahogy mélyen rád ül és elmerülsz benne? - egyre gyorsabban verte a farkam. Másik kezével átkarolta a derekam, és magához húzott. Már nem érdekelt, mi történt odabent. Nem fordultam meg, de a lihegésem egyértelműen jelezte, hogy nemsokára elérem a végső határt.

- Szeretném, ha a számba élveznél! Leszopjalak? - kérdezte olyan bizsergető hangon, hogy majdnem elsültem. Szédülten bólintottam. Megfordított, és elém guggolt. Mélyen a szemembe nézett, és tövig bekapta a farkam. Alaposan megszívta, ahogyan egyre kijjebb húzta a szájából. Végig a szemembe nézett, a tekintete izzott a vágytól. Pár célirányos mozdulata után máris a nyelvén robbantam, száját megtöltöttem a levemmel. A keze tovább fejt, az utolsó cseppig kiszívott. A vállába kapaszkodtam, a lábam remegett. Majdnem ordítottam, olyan érzékeny lett a makkom.

Ha tovább olvasnád ezt a fejezetet, kattints ide!