Házasság

Hangulatkeringő - iii. rész

Házasság book ebook

A könyvről

Minden végzet kemény. A Házinyuszi és a Hercegnő története hat évvel később folytatódik.
Cégvezetőként nincsenek nyugodt napjaim, igyekszem markomban tartani az elszabadult poklot. Egy nemrég alakult cég az ügyfeleinket szipkázza el, a titkárnőm sem az, akinek mutatja magát. Ráadásul váratlanul feltűnik a rég nem látott házinyuszim, aki alaposan összekuszálja a szálakat.
Ekkor a sors tizenkilencre lapot húz, szinte szempillantás alatt mindannyiunk életét gyökeresen megváltoztatja.
Hank vagyok, és ígérem, a trilógia záró része olyan meglepetéseket tartogat, ami az eddigi életemet, valamint a Mistyvel való kapcsolatomat is felülírja.
A könyvben számos szenvedélyes oldal található, ezért kizárólag felnőttek olvassák!

A Házasság könyv
kizárólag 18 éven felülieknek szól!

Munkahelyi kikapcsolódásnak tökéletes,
a nyelvérzéke elsőrangú

Házasság vélemények

Egy fantasztikus sorozat fantasztikus és méltó lezárása! Mind a cselekmény, mind a szereplők jellemfejlődése hatalmas átalakuláson ment át, a kirakós minden darabja a helyére kerül , és az első két rész után felmerülő összes kérdés megválaszolása megtörténik ebben a részben! Hank és Misty története nem sablonos, nem mindennapi, az erotikus részek ismét fantasztikusan tárulnak az olvasó elé, így egyáltalán nem zavaróak! A Házasságot ajánlom minden olyan olvasónak akik nem félnek valami újtól, valami jótól, valami különlegestől!
Ficere Barbara - Moly
Nem vesztett a sorozat a humorából, a szenvedélyből és a csavaros fordulatokból sem. Hank az eltelt 6 év alatt nagyon sokat fejlődött és változott, ahogy Misty is. Kettejük kapcsolata egy igazi hullámvasút, mely egy csodálatos kötetbe lett foglalva. Szívből és szeretettel ajánlom a romantika kedvelőinek, mert ez a trilógia nem egy sablonos és mindennapi sorozat.
Detty77 - Moly
Az egész könyvet végig kíséri a már megszokott humor, a szenvedélyesen izgalmas, forró pillanatok (amik közül nekem több kedvencem is van), mégis komolyabb, érettebb. Ezt a részt nem lehet nem szeretni. Izgalmas, érzelmes, fordulatokkal teli. Miután elolvastátok garantáltan másképp fogtok tekinteni az egész sorozatra.
Melinda Bald - Moly
Nagyon szerettem ezt a részt is olvasni, érett történet volt, de a megszokott pikantériával. Az eleje volt az, ami a legjobban tetszett, faltam a sorokat, vártam a nagy „találkozást” és hogy a hat évvel ezelőtti eseményeket miképp fogják a szereplők kezelni. Utána is tűkön ültem, én bizony bevallom, szívből drukkoltam és reménykedtem a két, immár szívemhez nőtt fő karakter boldogságáért. Megannyi érzelem és titok, no és az eredeti, felcsigázó, írói berkekben egyedülálló erotika, ezek azok, amit én Miklós regényeiben annyira szeretek.
Mátravölgyi Klára - Moly
Kíváncsian vágtam bele ennek a könyvnek az olvasásába, mert tudni akartam mit tartogat számomra, hogy vajon meg tud-e lepni engem? És igen! Bizony alaposan meglepődtem a kötet vége felé, mert sok olyan dolog volt, ami nem számított előttem titoknak, mégis akadt olyan momentum, amire álmomban sem gondoltam volna. Ezt pedig én bírom a regényekben, úgyhogy számomra ez az könyv hozta a hűha élményt. Imádtam olvasni!
Inci81 - Moly
Szóhoz sem jutok. A legnagyobb örömmel mondom, hogy megérte várni a könyv befejező részére. A Házasság, egy zseniális sorozat méltó befejezése. Egy trilógia befejező része, ami fordulatos, magával ragadó, tele humorral és titkokkal. Érzéki, erotikus, szenvedéllyel fűtött történet, nagyon jól megírt erotikus jelenetekkel. Imádtam minden sorát, egy igazi hullámvasúton ülhetünk a könyv utolsó oldaláig.
Takács Era - Moly
Mindamellett, hogy szép, ízléses, választékos a nyelvezete, mert nincs benne az a rengeteg ocsmány káromkodás ami folyik ki a többi kortárs erotikus könyvekből, a történet is jól kidolgozott, gördülékeny, fordulatos és érdekfeszítő…. No meg nem beszélve a rengeteg humoros pillanatról, ami valóban szórakoztatóvá is teszi az egészet. Konkrétan minden van bennem amitől remek élménnyé válik az olvasás.
Abigél_MV - Moly
Így kerek az egész. Minden kiderül. Garantálom, hogy aki olvasni fogja imádni fogja. Sokkal többet kaptam amit vártam. Hatalmasat ugrottál. Várom a következő könyvedet, bármit is írsz. Én vevő vagyok rá, mert érdekel.
Dyna77 - Moly

Ez egy különleges rózsa, ugye tudod?

Megrendelés

FONTOS: a könyvek kizárólag 18 éven felülieknek szólnak!

A Hangulatkeringő eddig megjelent részeit az alábbi formátumokban, kizárólag a NewLine Webshopból szerezheted be:

  • a Házinyuszi nyomtatott formátumban kizárólag a Nyuszicsomag részeként érhető el, ebook formátumban önállóan is kapható.
  • a Hercegnő nyomtatott formátumban önállóan és a Nyuszicsomag részeként, valamint ebook formátumban is beszerezhető.
  • Házasság önállóan nyomtatott és ebook formátumban, illetve a Nyuszicsomag részeként is elérhető.

A nyomtatott kiadáshoz könyvjelző és Hangulatkeltő (képes idézetfüzet) jár, az ebookhoz Hangulatkeltő képernyővédő, illetve hátterek találhatók a letölthető csomagban.

Az áruház megnyitásához kattints a logóra:

NewLine kiadó

Mike Menders
írói oldala

Itt is megtalálsz: