Macsóbőrben

Te mit tennél,
ha más bőrében ébrednél?

Ijedten ugrottam ki az ágyból, de majdnem orra buktam. Kóválygó fejjel bámultam körbe, majd szinte kővé dermedtem. „Hol vagyok?”
Egy elegáns szobában ébredtem fel, mintha hotelben lettem volna. Hatalmas franciaágy terpeszkedett mellettem a megszokott, kopottas heverőm helyett. Azonnal kattogni kezdett az agyam válaszok után kutatva. „Mit keresek én itt? Elkábítottak valahol?”
„Kívánságműsor van? Még nincs két óra...”
- csodálkoztam magamban, amikor előkerült a karperec a fiókból

Olvasók írták

Ez a pörgős, dögös történet olyan szinten ragadott magával, mintha én is a részese lettem volna. Szókimondó, elgondolkodtató és elképesztően Mike Menders-es! Bővelkedett erotikus részletekben, melyeket nagyon szerettem, nem voltak túlzások, hanem csak még forróbbá tették ezt a puha, kicsi kötetet, melyet, ha a kezedbe veszel, nem fogod letenni
(Detty - Moly.hu)
Egy lehengerlő, érzéki és meglepetésekkel teli történet egy hétköznapi férfiról, aki maga sem tudja, hogy csak álmodik vagy ez a valóság! Szórakoztató és szenvedélyes pillanatokban gazdag könyv, ami rabul ejti az olvasót!
(Unger Zsófia - Moly.hu)
Igazán szórakoztató erotikus szösszenet. Pimasz és szókimondó, a romantikát nélkülöző történet, mely magával ragadja az embert. Elgondolkodtatott, teljességgel kiszámíthatatlan volt, sosem tudtam mi lesz a következő oldalon. Nyers és őszinte, de nem közönséges. Imádtam az első betűtől az utolsóig!
(Inci - Moly.hu)
Mély tartalom egy könnyed, olvasmányos novellában. Nem igazán szeretem a novellákat, ez itt is bebizonyosodott, éspedig azért mert rövid és én még nagyon olvastam volna tovább!! De el kell ismernem ez így volt kerek. A folytatás az olvasó fantáziájára van bízva. Egy szuszra kivégeztem, olvasmányos, gördülékeny a stílus. Egyedi!! Imádom!
(Nóra - Moly.hu)
Egy érzéki, szenvedélyes kis történet. Imádtam. Élvezetes kis könyv, amit olvastam volna még tovább is. Annyira lehengerlő volt, köszönöm, hogy olvashattam.
(Takács Era - Moly.hu)
Érdekes és élvezetes kis szösszenet volt. Tetszett,hogy nem egy átlagos történet. Te mit tennél ilyen helyzetben??? Sodródj… :) Köszönöm. :)
(Garbai Ildikó - Moly.hu)
Macsóbőrben nem egy terjengős valami, hanem egy óra alatt, egy este alatt el lehet olvasni, annak függvényében, hogy ki milyen gyorsan falja a betűket. Ezt a történetet annak kell elfogadni ami: egy humoros-erotikus fantázia.
(Betonka szerint a világ)
Hadd kérdezzem meg, nem oldható meg, hogy 15 csillagot sózzak erre a kötetre? Mert annyira imádom. Ha el szeretnéd olvasni, vigyázz, mert elképesztő mennyiségű erotika van benne! Szóval bátran ajánlom nektek ezt a kis történetet. De, ha lehet ne buszon vagy vonaton, olvassátok, mert kellően pirulás lesz a vége. 
(Magyar Szerzők könyvei blog)
Wow! Pimasz könyv. Kár, hogy rövid. Jó volt olvasni, kiszakadni a szürkeségből. Éppen olyan a témája, ami foglalkoztat egy ideje. Kik vagyunk? Kik lehetnénk, ha jobban bíznánk saját magunkban? Minden rajtunk múlik. Imádtam. Köszönöm. 
(Zsófi - Moly.hu)
Egy igazán kedves tanulságos kis történet tele erotikával! Rögtön beszippant és miután vége az oldalaknak elgondolkodtat! Milyen lenne ha… Ezzel szemben mégis ösztönöz, hogy elfogadd magad, küzdj az álmaidért, vágyaidért! Köszönöm az élményt!
(Földi Éva - Moly.hu)
Annyira olvastatja magát a történet, hogy mire felocsúdtam elfogytak az oldalak. Mindenütt ott volt a buja erotika, rejtély, izgalom. Olvastam volna még tovább több száz oldalon keresztül, de egyszer a legterjedelmesebb könyv lapjai is elfogynak. Macsónk rövid, de annál tartalmasabb története így volt: rendkívüli, szédületes, kerek egész. Egyszerűen tökéletes.
(Badariné Pál Tímea - Moly.hu)
Hihetetlen milyen mély mondanivalója van ennek a pimasz és vicces rövid kis regénynek. Imádtam a Macsóbőrbent, egy egyedülálló és különleges író különleges műve, amely nagyon remélem hogy meg fogja kapni azt a népszerűséget, amit megérdemel.
(Mátravölgyi Klára - Moly.hu)
"Mindig mondtam, hogy Párizs megér egy misét! Bár arra nem gondoltam, hogy így kiütöd magad"

Megrendelés

A könyv kizárólag 18 éven felülieknek szól!

A Macsóbőrben többféle változatban kapható:

  • Nyomtatott könyv
  • Ebook, mely EPUB és MOBI formátumban érhető el
  • Macsócsomag, ami tartalmazza a Macsóbőrben és a Macsókarácsony könyveket

A könyv az alábbi logóra kattintva rendelhető meg:
NewLine kiadó

Mike Menders
írói oldala

Itt is megtalálsz: