Krisztin

Romantika és kaland,
kizárólag felnőtteknek!
„Lehet, hogy én vagyok a hibás abban, ami Krisztinnel történt. Kiengedtem azt az énjét, amit nem lett volna szabad, pedig nem tettem mást, mint élveztem a helyzetet. Vajon az lenne a helyénvaló, ha meghagynám őt olyannak, amilyen megismerkedésünk előtt volt? Vagy már akkor is ilyen zabolátlan lehetett, csak nem tudtam róla, és a csapdájába estem?”

Akik már olvasták

„Annyira jó volt! Csak egy baj van vele, hogy rövid!Nem egy könyvnél volt, hogy nagyon megszerettem a női főhőst. Krisztin egyszerűen elvarázsolt. Annyira jó karakter! Batya pedig egy szerelem.A két rész merőben más. De ez pozitív. Az első romantikus, a második kaland. De így egyben pont tökéletes. Mindent megkaptam, amit egy jó könyvtől elvárok: érzelem, erotika, kaland, család, szeretet.”
(Szántó Krisztina)
„Krisztin egy csodálatos utazás volt számomra. Egyszerűen imádtam. Magába szippantott, és visszarepített az időbe, a századfordulós korszakba, amikor a testi vágyak és a szex tabu téma volt. Amikor a 18-19 éves lányok még kincsként őrizték az ártatlanságukat, amikor a férfiak tisztelettel, és lovagiasan bántak a hölgyekkel. Egy izgalmas, fordulatos, érzelmes, humorral fűszerezve, és szépen megírt történetet kaptunk a két szerzőtől. Olvasás közben minden lehető érzelem átfutott rajtam. Nevettem, sírtam, szívem tele volt szeretettel a szereplők iránt.”
(Szabó Kinga Abigél)
„Két és fél nap alatt olvastam végig! Letehetetlen! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Gratulálok a megírásához!”
(Czégény Ágnes)
„Azt kell mondjam az egész könyvre, hogy elegáns. A jelzők amik eszembe jutottak: gördülékeny, választékos, udvarias, szenvedélyes, gyengéd, türelmes, szeleburdi, szolid, fájdalmas, gyönyörű. Bőséges a szókincs, szép a leírás, a magyarázat. Egy érett, szerelmes férfi fájdalma, akit viszont viszont szeretnek, de mégsem szerethet. Ebbe tényleg bele lehet pusztulni. Tiszta szívből mondom, hogy imádtam és hálás vagyok, hogy olvashattam.”
(Badariné Pál Tímea)
„Fantasztikus, lebilincselő, fordulatokban gazdag, izgalmas, erotikus. Nem jut eszembe más jelző hirtelen. Rég olvastam ilyen jó könyvet. Köszönöm ezt a fantasztikus élményt!”
(Ragány Éva)
„Imádtam minden sorát, volt benne izgalom és meglepetés! Köszönöm, hogy olvashattam!”
(Pelsőczi Ildikó)
„Elkapja az embert, nem ereszti, mert izgul, hogy most mi lesz, és képes voltam tövig rágni a körmöm. Szóval, aki szereti a romantikát, az erotikát, megspékelve pörgős, eseménydús cselekménnyel, annak szívből ajánlom!”
(Emilly Palton - Moly.hu)
„Én imádtam ezt a könyvet. Pontosan meg sem tudom megmondani az okát, mégis olvastam és olvastam, amíg a végére nem értem. Iszonyú szerethető karakterek, és lendületesen haladó cselekmények jellemzik. Nekem külön tetszik az, hogy egy monarchia idején játszódó történetet, hogyan itat át a kendőzetlen, fülledt erotika. Szuper volt, köszönöm az élményt!”
(Sue Dylen - Moly.hu)

A szerzőkről

Lilith M. Abbey

2013 óta a Sukitore oldal szerzője, Tűzvirag néven írja a történeteket. A 2015-ben megjelent Bosszú az éjszakában, valamint a Hogy történhetett című Sukitore könyvek társírója.

Mike Menders

A Sukitore oldal alapítója, szerkesztője, a Sukitore könyvek kiadója, és Mykee néven legalább száz páros történet társírója. Számos szórakoztató, és felnőtteknek szóló novella és regény szerzője.

„A boldog pillanat, a kacagás sikollyá vált. Felriadtam, s a gyönyörű álomból rémálom lett. Kábán tekintettem körbe, megszólalni sem volt időm, kirángattak a kocsiból. Még belém hasított a felismerés, hogy megtámadták a postakocsit. Mit akartak tőlem? Nekem sietnem kellett anyához!
Valamit a szám elé tettek. Hiába küzdöttem, éreztem, amint elszállt minden erőm, és elvesztettem az eszméletemet.”

Bloggervélemények

„Akik ismernek, tudják, hogy nem vagyok oda az erotikus/romantikus regényekért, mégis Krisztin lett az a könyv ami a szívemnek egy bizonyos helyét elfoglalja!”
(Anarchia könyvblog)
„Ez a könyv nagyon szuper volt. Élveztem minden egyes sorát. Igényesen megírt romantikus erotikus történetet kaptam. Az idei év második legjobb regényét tarthattam kezembe. S nem túlzáskánt mondom. Szóval köszönöm a lehetőséget, hogy elolvashattam a regényt.”
(Magyar szerzők könyvei blog)
„A történet nem tökéletes, de apró valós vagy vélt hibái ellenére, emészthető, szórakoztató, élvezhető. Nagyon szépen van megírva, trivialitás nélkül, nem mélyülünk el anatómiai görbületekben és DDD méretekben. Nobel díjat biztosan nem kapnak érte, de műfajában azért jobb jónéhány angyonreklámozott és neves kiadók által piacra dobott műnél...”
(Betonka szerint a világ)

Megrendelés

FONTOS: a könyv kizárólag 18 éven felülieknek szól!

A könyv nyomtatott formátumban már nem elérhető, kizárólag ebookban rendelhető!

Ebook lelőhelyek

Ebook kiadás megrendelése esetén érdemes arra figyelni, hogy az ár és a könyvformátum (pl. EPUB, MOBI) áruházanként eltérő lehet! Tehát javasolt először körbenézni a felsorolt lehetőségek között, és utána dönteni!

FONTOS: A Krisztin karácsonya novella kizárólag a NewLine webáruházban rendelt Krisztin ebook mellé jár!

A logóra kattintva választhatsz üzletet!

NewLine kiadó
Könyvmogul
Ekonyv.hu
Lira.hu
e-letoltes
Google Play
ciando.com
Libri
Bookline
iBookstore (iTunes)
Barnes & Noble
Kobo
Odilo.es
Krisztin karácsonya

Krisztin karácsonya

Egy meghitt karácsony Krisztinnél, ahol a béke és a szeretet ragyogja be az ünnepeket.

A Krisztin című könyv karácsonyi folytatása számos kellemes percet okoz mindazoknak, akik már olvasták a szemérmetlen leány történetét.

A történet kizárólag elektronikusan jelent meg, és a NewLine webáruházban rendelt Krisztin ebook mellé csomagolva érhető el!

NewLine kiadó

Krisztin weboldalai

Krisztin oldalain számos érdekességet, pletykát olvashatsz, 
valamint a könyvvel kapcsolatos legfrissebb információkat találhatod meg. 
Látogasd meg mindegyiket!

Mike Menders
írói oldala

Itt is megtalálsz: