Sukitore

Hogy történhetett

Kaland, nyár, szerelem

"Pont egy ilyen egzotikus kunyhóban képzeltem a nyaralásom, ami most valóra vált. Igaz, nem ilyen körülmények között, de ahogyan a kinti szél lágyan fújt, a nap fénye szűrve átkúszott a falakra, romantikus hangulat fogott el."

A könyvről

Hogy történhetett ebook

Szex, kaland, baleset - mi más kellene egy igazán romantikus, szenvedélyes és pörgős regényhez?

Laura és Bence egymásra találnak pár évvel diplomaosztás után, de azokra a szédületes eseményekre egyikük sem volt felkészülve, ami rájuk vár a dzsungel mélyén. Képesek lesznek felvenni a harcot a rejtőző veszéllyel?

Amikor csak egymásra számíthatnak, rájönnek, hogy senki és semmi nem az, aminek látszik!

Ismerd meg a Sukitore párosan írt, erotikus történetének dupla élményét!

A könyv a Publio kiadó gondozásában jelent meg, jelenleg csak ebook formátumban kapható.

Kizárólag 18 éven felülieknek!

Felébredtem és keserűség mardosta a lelkemet. Kibújtam a sziklaüregből, nagy sóhajjal töröltem le előbuggyant könnyeimet.

Ilyeneket álmodni könyörtelenség! Rejtett vágyaimat tükrözi vissza, vagy csak reményt ad, hogy minden jóra fordul?

Nem tudom.

A szerzőkről

Lilith M. Abbey

2013 óta a Sukitore oldal szerzője, Tűzvirag néven írja a romantikus történeteket. A 2015-ben megjelent Bosszú az éjszakában, valamint a sikeres Krisztin című Sukitore könyvek társírója.

Mike Menders

A Sukitore oldal alapítója, szerkesztője, a Sukitore könyvek kiadója, és Mykee néven legalább száz páros történet társírója. Számos szórakoztató, és felnőtteknek szóló novella és regény szerzője.

Olvasók írták

Az erotikából átléptünk a kalandregények és krimik világába, ahol nem volt hiány izgalomból, elhagyatott szigetből, esőerdei környezetből, bennszülöttekből és némi drámából sem. Mindezt egy olyan csattanóval lezárva, amitől a szám is tátva maradt… 
(Sippancs - Moly.hu)
A sztori, a szereplők nagyon jól ki lettek találva. Szinte sodort magával az esemény. Az irók egy percre sem hagytak izgalmak nélkül.
(Szántó Krisztina - Moly.hu)
A könyv első felében a szexen van a hangsúly, főszereplőink minden gondolata, tettei a szex körül forognak. Aztán elutaznak és felpörögnek az események, korántsem a várt módon. Van benne izgalom, kaland bőven. A vége meglepett, nem egészen ezt vártam, de így volt tökéletes. Kár, hogy ilyen rövidke.
(Lőrinczi Mónika - A könyvek varázslatos világa blog)
Tudni kell, hogy ez két szemszögből íródott, így olvasáskor mindkét főszereplő gondolatait megismerhetjük, amely szerintem ebben a történetben különösen jó dolog, mert egy adott pillanatban a két szereplő külön utakon kényszerül járni, és ily módon semmi sem marad rejtve az olvasó előtt. A könyv vége pedig, ahogy már megszoktuk, igazán meglepő, és furfangos. Köszönöm az élményt.
(Szabó Kinga Abigél - Moly.hu)
Mindent megkaptam amit szeretek: erotikát, krimit, izgalmakat, dzsungelt. És imádtam! A könyv második felében a főszereplők elszakadnak egymástól. Külön – külön szálon folytatódik a történet, hogy olyan szédületes események sorozata ültessen fotelbe, eszembe se jusson onnan felállni míg el nem olvastam az utolsó betűig! A csattanótól pedig elállt a szavam is! Fantasztikusan jól megírt kalandregény! 
(Badariné Pál Tímea - Moly.hu)

Megrendelés

A könyv csak ebook formában kapható az alábbi áruházakban,
a megrendeléshez kattints a logóra!
A történet kizárólag 18 éven felülieknek szól!

FIGYELEM: az árak és az ebook formátumok áruházanként eltérőek lehetnek!

Publioboox
Libri
Google Play

Mike Menders
írói oldala

Itt is megtalálsz: