Impresszum

A honlap tulajdonosa és fenntartója

Halasi Miklós

Székhely

1131. Budapest, Gyöngyösi u. 20.

Adószám: 60450061-1-41

Elérhetőség

E-mail: mikemenders@mikemenders.com

Felelős kiadó

Halasi Miklós

Webdesign

Képek: Pixabay, Unsplash, Shutterstock

Megjelenés és téma: Joomshaper

Tárhely szolgáltatója

Tárhely.eu

Tájékoztatás

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a honlap tulajdonosa kizárólag tájékoztatás céljából tette közzé.

A honlap tulajdonosa tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti: a weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a honlap tulajdonosa jogosult.

A honlap tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A honlap tulajdonosa azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen weboldal tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a honlap tulajdonosának akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a honlap tulajdonosa semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A honlap tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A tárhely szolgáltatója nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a honlap tulajdonosa kifejezetten kizárja.

A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért!

Mike Menders
írói oldala

Itt is megtalálsz: