Házinyuszi

Hangulatkeringő - i. rész

Házinyuszi

A könyvről

Milyen egy jó játékos? Bevállalós, merész, kalandvágyó, és cseppet sem szégyellős.

Misty, a cég üdvöskéje pont nekem való. Kellően szemtelen, hogy bármikor elkapjam egy menetre. Vagy többre. Munkaidőben vagy azon kívül, és még a swingertől sem fél. Egy valódi házinyuszi.

A kapcsolatunk titkos, senki sem tud rólunk a cégnél. Pedig nekünk több kell: korlátok nélküli, féktelen szenvedély!

Hank vagyok. Ez az én történetem.

A Házinyuszi könyv
kizárólag 18 éven felülieknek szól!

Te olyan vagy,
mint az ajándék:
csak ki kell bontani

Házinyuszi vélemények

Egy könyv, amit nemes egyszerűséggel felfaltam. Egyszerre zseniális és romantikus. Bepillantást nyerünk a BDSM és a swinger világába is. Minden benne van, ami egy 18+ könyvben lennie kell, minőségi alapanyaggal jól összegyúrva, a férfi vágya, álma az olvasó lába elé dobva.
Badariné Pál Tímea - Moly
Nemnemnemnemnemnemnemnemnem és neeeeemmmmm. Ezt így nem lehet befejezni. Na szóval hát hol is kezdjem…. Kijelenthetem hogy „szétcsúsztam” ettől a történettől. Ezer gondolat kavarog a fejemben. Kőkemény erotika ami elkalauzol a BDSM és a swinger világába,de mégsem trágár módon. Furcsa volt férfi szemszögből egy ilyen könyv de azt kell mondjam imádtam. Tűkön ülve várom a folytatást. Egy különleges élmény volt.
Zso89 - Moly
Nehéz megszólalni, mert ebben a pillanatban fejeztem be! Különleges volt számomra, mert ez volt az első olyan könyv, melyet egy férfi szemszögéből olvastam, magyar író tollából! Érzelmi hullámvasút volt, mert hol mérges voltam, hol aggódtam, hol egyfolytában mosolyogtam. A kimaradt jelenetek olvasása és maga a kivitelezés nagyon rendkívüli volt! Csak ajánlani tudom, nem szabad kihagyni! Izgatottan várom a folytatást, mely úgy gondolom, hatalmas meglepetéseket és óriási érzelmeket tartogatnak minden olvasó számára!!
Detty77 - Moly
Imádtam az egészet, megnyert magának teljesen! Szenvedélyes, humoros, izgalmas. Végre egy könyv, ami nem arról szól, hogy a pasi az alfahím, és mindenben a leg... aki mindent megkap...
Viszont a befejezés...így befejezni ennyi kérdőjellel... :)
Köszönöm, hogy megírtad és köszönöm az élményt! :)
Kovács Kitti - Moly
Egy könyv, ami rabul ejt a szenvedélyével és az ember közeliségével! Akár rólad vagy rólam is szólhatna, pont ez adja az egyediségét! Könnyen olvastatja magát, izgalmas és perzselően forró jelenetek váltják egymást. Nem lehet abbahagyni, mert mindig jön egy váratlan fordulat! Imádtam minden sorát!
Kovács-Unger Zsófia - Moly
Kőkemény, felnőtteknek szóló írás, a valós élet fantáziája szavakba öntve. Külön tetszik, hogy nem akar többnek látszani, mint ami.
Carlow Cleaveland - Moly
Imádtam!!!! 10 csillag ha lehetne annyit adni. A történet izgalmas, gördülékeny, kiszámíthatatlan, soha nem tudod, mi fog következni, és ezzel teljesen lekötötte a figyelmem. Imádtam az egészet úgy ahogy van, mert olyan fordulatos volt, hogy néha csak kapkodtam a fejem, lépten-nyomon meglepett a szerző. Kíváncsi vagyok, merre viszi az út a szereplőket, és van egy olyan érzésem, hogy a következő rész olvasása közben is majd kapkodom a fejem, hogy „mi van?”
Szabó Kinga Abigél - Moly
Nagyon tetszik a történet. Szerettem, de furcsa nekem ez az új férfi szemszögből való olvasás, érdekes volt. Tetszett a kihagyott részek megoldása egyedi volt. És ha már búcsú: a VÉGE… Miért???? Nem hiszem el… Nagyon várom a folytatást!
erzsi5062 - Moly

Te egy játékos vagy, őt ez nem érdekli, csak kihasználna.
Ellenben játszani tudni kell.

Megrendelés

FONTOS: a könyvek kizárólag 18 éven felülieknek szólnak!

A Hangulatkeringő eddig megjelent részeit az alábbi formátumokban, kizárólag a NewLine Webshopból szerezheted be:

  • a Házinyuszi nyomtatott formátumban kizárólag a Nyuszicsomag részeként érhető el, ebook formátumban önállóan is kapható.
  • a Hercegnő nyomtatott formátumban önállóan és a Nyuszicsomag részeként, valamint ebook formátumban is beszerezhető.
  • Házasság önállóan nyomtatott és ebook formátumban, illetve a Nyuszicsomag részeként is elérhető.

A nyomtatott kiadáshoz könyvjelző és Hangulatkeltő (képes idézetfüzet) jár, az ebookhoz Hangulatkeltő képernyővédő, illetve hátterek találhatók a letölthető csomagban.

Az áruház megnyitásához kattints a logóra:

NewLine kiadó

Mike Menders
írói oldala

Itt is megtalálsz: