Hercegnő

Hangulatkeringő - ii. rész

Hercegnő book ebook

A könyvről

Hank vagyok, és a Házinyuszi folytatását tartod a kezedben.

Épp túltettem volna magam Mistyn, amikor a sors ismét elém sodorta, ráadásul a házinyuszim szintet ugrott: a lakótársam lett. Korábban sem mondhattam unalmasnak az életemet, de Démonka beköltözése óta egyik kaland éri a másikat. A munkahelyen folytatódnak a játékaink, melyek egyre veszélyesebbé válnak, ráadásul egy kíváncsi kolléga is képbe kerül.

Szerencsémre ebben a kavarodásban Giselle barátném navigál helyes útra, de van, amiben már ő sem segíthet. Ezúttal olyan kihívásokkal szembesülök, melyek keményen próbára teszik a Mistyvel való kapcsolatomat.

A történetben bőven akadnak forró pillanatok, ezért kizárólag felnőtteknek ajánlom! Én szóltam!

A Hercegnő könyv
kizárólag 18 éven felülieknek szól!

Megéri neked újra és újra defektes hercegnőket felkarolni?
Ha nem fogadod el úgy, ahogy van, miért kellene neked?

Hercegnő vélemények

A Házinyuszi után nem tudtam, hogy mire is számítsak ebben a részben de azt kell, hogy mondjam minden várakozásomat felül írta a Hercegnő. IMÁDTAM! Nagyon tetszett Hank és Misty fejlődése a történet során. Egyáltalán nem volt unalmas vitt magával a történet minden volt benne romantika, humor és erotika élvezhető volt a történet. Mindenből épp elég amitől teljes és élvezhető volt a történet.
Zsanett - Moly
A Házinyuszit is nagyon szerettem, de ez a rész sokkal, de sokkal jobb volt.
Mistyvel kapcsolatban még mindig vegyesek az érzéseim. Akárhányszor olvasom a történetüket, valahogy mindig másképp látom őt. Hank… Az imádatom semmit sem változott az első rész óta, sőt, csak tovább nőtt. Tűkön ülve várom, hogy mi minden lesz még a folytatásban.
Melinda Bald - Moly
Egy élvezetes hullámvasútra kerültem, Hank és Misty kapcsolatának folytatásában, ami számomra igazán szívmelengető volt. Misty elképesztő fejlődésen ment keresztül és megismerhettem a lágy, érzelmes énjét is. Tudom, ez a könyv a sorozat, trilógia sűrűjébe vezeti az olvasót, és azt is tudom, hogy Mike tartogat még meglepetéseket számunkra, de azért itt, a befejezés… azt hiszem, igen! Így kell befejezni egy második részt!
Detty77 - Moly
Nagyon nagy izgalommal és érdeklődéssel vártam a Hangulatkeringő 2. részét. Az elsővel igazán megvett magának az író, kíváncsi voltam mit tartogat számomra még Démonka és Hank története, és meg kell mondjam ismét egy hihetetlenül fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb. Csak kapkodom a fejem, pörgetem a gondolatokat, hogy alakulhatnak még a dolgok. Ismét köszönöm Neked ezt az írást, az biztos hogy egy pillanatra sem hagyott unatkozni. Imádtam minden betűjét, minden sorát!
Ficere Barbara - Moly
Erotikus könyv, ahol nem csak az erotika dominál, hanem azok a jelenetek, ki nem fogyott ötletek, és végtelen harmónia is, ami a párosunk között van. Egy kapcsolat, ami észrevétlenül kúszik be az életükbe minden problémával együtt, ami egy kibontakozó szerelemről szól. Egy sokkal magasabb szint, amikor már óriási tétje van a cselekedeteknek, építő vagy súlyosan romboló ereje van a kimondott szónak. Mindent megmutatott, hogyan lehetséges ez egy erotikus könyvben. Nagyon várom a trilógia befejező részét! Imádtam minden sorát!
Badariné Pál Tímea - Moly
A Hercegnő másabb volt, mint a Házinyuszi. Természetesen az erotika itt is nagyon fontos szerepet játszik, de úgy éreztem, a hangsúly itt inkább az érzelmeken van. Két személy érzelmeinek a kibontakozásának vagyunk a tanúi, akik életének természetes része a pikáns erotika. Különösen tetszett, hogy (úgy mint a macsónk esetében) itt is megjelennek fontos és mély gondolatok az életről.
Mátravölgyi Klára - Moly
Kész. Végem van! Szóhoz se tudok jutni! Mi volt ez a befejezés? Tetszett, imponáló volt számomra Hank talpraesettsége, és hogy végre kinyitotta a száját. Misty: még mindig nem szimpatikus… Nem tehet róla. Negatívnak érezhető a véleményem, de nem az! Tetszett! Sokat nevettem és mosolyogtam olvasás közben!
Boldog Süti - Moly
A Házinyuszi után nagyon vártam a Hercegnőt, Hank és Misty történetét. Az első is nagyon tetszett, de ez a második… eszméletlenül jó lett! A Házinyuszi tényleg szintet ugrott, de még mekkorát! Atyaég! Nekem ez a könyv egy érzelmi hullámvasút volt. Nagyon átjött, és várom a folytatását!
Edina - Moly
Nem találok szót, ami leírthatná, mennyire vártam ezt a könyvet. Alig tíz perce, hogy befejeztem a Hercegnőt, csak pislogni tudok. Kíváncsian nyitottam ki a könyvet, és amit kaptam, okozott egy 'Hűha, izgalmas lesz' élményt. Nagyon kíváncsi vagyok. Ez a könyv érzéssel teli, humoros és letaglózó. Olvasásra fel!
Köszönöm az élményt.
Zsófi - Moly
Imádom!!!!!! Már az író úr előző írásai is fantasztikusak voltak, de ez valami eszméletlen jó volt. Hank és Misty teljesen belopták magukat a szívembe. Nem akarok spojlerezni, mert sokan még nem olvasták. Gyönyörű borító, mesteri írás. Alig várom a folytatást!
Beszterczei Erika - Moly
A Házinyuszi után nagyon vártam a folytatást. Lázba hozott ez a könyv is, és egy percet sem csalódtam benne. A nyuszi volt a kézigránát, a Hercegnő a dinamit, és aki a mögöttes tartalmat is figyelembe veszi a folytatás lesz a TNT. Köszönöm hogy olvashattam!
fefe09035 - Moly
Nagyon vártam már a Hercegnő megjelenését. Imádtam minden sorát, számomra letehetetlen volt. Hank és Misty imádnivaló páros. Érzelmek sokaságát éltem át a történet olvasása közben. Nagyon a hatása alá kerültem, és izgultam értük. Drága Mike Menders a szálakat nagyon jól tudod csavarni, de így volt izgalmas és fordulatos.
Takács Erika - Moly

Megszédülve tántorogtam a kijárat felé, úgy éreztem magam, mint akit fejbe vertek, majd átment rajtam egy teherautó. A szívem darabokra hullt.

Megrendelés

FONTOS: a könyvek kizárólag 18 éven felülieknek szólnak!

A Hangulatkeringő eddig megjelent részeit az alábbi formátumokban, kizárólag a NewLine Webshopból szerezheted be:

  • a Házinyuszi nyomtatott formátumban kizárólag a Nyuszicsomag részeként érhető el, ebook formátumban önállóan is kapható.
  • a Hercegnő nyomtatott formátumban önállóan és a Nyuszicsomag részeként, valamint ebook formátumban is beszerezhető.
  • Házasság önállóan nyomtatott és ebook formátumban, illetve a Nyuszicsomag részeként is elérhető.

A nyomtatott kiadáshoz könyvjelző és Hangulatkeltő (képes idézetfüzet) jár, az ebookhoz Hangulatkeltő képernyővédő, illetve hátterek találhatók a letölthető csomagban.

Az áruház megnyitásához kattints a logóra:

NewLine kiadó

Mike Menders
írói oldala

Itt is megtalálsz: