Macsókarácsony

Merészebb, pimaszabb, szenvedélyesebb

Éppen bekapcsoltam volna a GPS-t, hogy megtudjam az aktuális helyzetemet, amikor a fürdő ajtaja kinyílt. A következő pillanatban az államat keresgéltem, mert egy olyan szőke ciklon állt előttem, akitől az agyamat eldobtam. Látványos, fantasy-szerű sminkben mosolygott, fejére hajpántot tett, amin kis fülek csúcsosodtak. A felsőtestét kék festékkel csíkozta, a mellét mázolatlanul, csupaszon hagyta. Rövid szoknyában pózolt, melyből hátul valami állatfarok lógott, ami bár bizarrnak tűnt, mégis szexis összhatást nyújtott.
Első sorból, 3D-ben élvezhettem a nyíló rózsaszirmok díszelőadását.
Szó bennszakadt, hang fennakadt, kezem beakadt, amin mindketten jót kuncogtak.

Olvasók írták

Én nagyon szeretek tabu témákról olvasni, és viszonylag kevés olyan író akad Magyarországon, aki nyíltsággal és könnyedséggel (humorral) tudna írni a megcsalásról. Szóval az első gondolatom az volt az olvasás elkezdése után, hogy NA VÉGRE! De ettől függetlenül is elvarázsolt a macsókari, a jól megszokott pimasz és szemtelen történetet kaptam. Szóval ha valakinek elege van ezekből a tucat amcsi limonádékból, akkor ezt bátran ajánlom.
(Mátravölgyi Klára - Moly.hu)
Egy szívmelengető, karácsonyi hangulatú, erotikával fűszerezett történet. A különlegessége, hogy a hűtlenség másik oldalát is bemutatja és tanácsot ad, hogyan találjunk vissza a társunkhoz. Köszönöm az élményt!
(Unger Zsófia - Moly.hu)
Nagyon kíváncsian vártam, mit tartogat számunkra Mike Menders a folytatásban! Nem csalódtam! Az alkalomhoz és a címhez illő folytatást kaptam. Hangulatos, erotikus, szenvedélyes és megható volt. Nem beszélve a történetben lévő tanulságokról… Nagyon tetszett! Csak ajánlani tudom! Kellemes kikapcsolódást hozzá Mindenkinek!
(Detty77 - Moly.hu)
Imádtam! Elgondolkodtató volt, amit a monogámiával, a belső és külső korlátokkal, valamint a megcsalással kapcsolatban fejtegetett az író. És ez volt a legjobb az egészben! Nem csak nyers erotika (bár az sem megvetendő), hanem mondanivaló is volt a történetben, ahol megállhattam egy pillanatra elmerengeni, hogy mi is az én álláspontom a témával kapcsolatban. Megérte az éjszakázást, mert számomra az ilyen „apróságok” azok, amik maradandóvá tesznek egy történetet az általam olvasott sok-sok könyv között.
(Nesta26 - Moly.hu)
Tudjuk, az álmainkban minden lehetséges. Nincsenek határok, korlátok. Képesek vagyunk idő utazni, teljes mértékben szabadak lenni, adott esetben más bőrébe bújni. Azon kívül, hogy szórakoztató, szenvedélyes, megható, elgondolkodtató is. Megcsalás. Pontosan tudjuk, értjük mit jelent. Azonban nem mindenki szótárában ugyan azt jelenti a szó. Kinél hol húzódik meg, az erkölcsi tolerancia határa. Itt az olvasó megállhat egy pillanatra, elmerenghet. Ez a vonal végigkíséri a könyvet, a szerzőtől megszokott módon. Igen! Pimaszabb, szenvedélyesebb, ahogy ígérte! 
(Badariné Pál Tímea - Moly.hu)
"Nézz magadba!
Ha korlátlanul, minden nőt megdönthetnél, megtennéd?"

Megrendelés

Macsóbőrben ebook

A könyv kizárólag 18 éven felülieknek szól!

A Macsókarácsony többféle változatban kapható:

  • Macsócsomag - tartalmazza a Macsóbőrbent és a Macsókarácsonyt. Ez az összeállítás jelenleg csak a NewLine webshopban érhető el!
  • Macsókarácsony, mely nyomtatott és ebook (EPUB, MOBI) formátumban rendelhető.

A megrendeléshez kattints az alábbi logóra!

NewLine kiadó

Mike Menders
írói oldala

Itt is megtalálsz: